NPF Grunnkurs i havkajakk med overnatting på Naustholmen 11. – 14. august

Posted by on Aug 11, 2022 in Grunnkurs Kajakk, Mat & Overnatting | No Comments

Date/Time
Date(s) - 11/08/2022 - 14/08/2022
15:00 - 16:00

Location
Nordskot

Category(ies)


NPF´s Grunnkurs / Padlelappen.

Skal du først lære å padle kajakk, unn deg å gjøre det i padleparadiset Steigen. Med Basecamp hos eventyreren og inspiratoren Randi Skaug på øya Naustholmen – midt i eventyret.

August er ofte den beste sommermåneden i nord. Vannet og lufta er på sitt varmeste, og sola byr raust på varme farger.

Naustholmen er et sted med en helt spesiell energi og en egen, inkluderende stemning. Ingen ting er så fredelig som ei øy. Her er ingen biler eller trafikklys, bare bølgeskvulp, fuglekvitter og frisk sjøluft. Steigen er et eldorado for kajakkpadlere. Små holmer og skjær ligger tett i tett og gir beskyttelse mot storhavet. Vannet er turkis, rent og klart. Her finnes både oter og sel. Hører du en blåst, kan det være en hval. Ørn er nærmest garantert. 

MAT OG OVERNATTING
Hver morgen dufter det nybakt surdeigsbrød fra kjøkkenet. Vi starter dagen med god og lang frokost, enten ute eller inne. Middagene er tilberedt fra bunnen med naturens beste råvarer og tilberedt med kjærlighet.

Du kan velge mellom eksotisk søvn i svevetelt, Amok hengekøye eller senger inne. Det er 18 soveplasser innendørs, tre svevetelt og fem hengekøyer utendørs. Også teltene har gode madrasser og dyner, hvor du kan sove søtt til lyden av vindsus og hav. Man deler rom og fasiliteter. Naustholmen er et sted hvor man blir inkludert og finner nye venner. Sterke naturopplevelser og vennlig fellesskap er Naustholmens verdier.  Booking

Kun med Rett Kjøl får du tilgang til:

  • Den mest solide erfaringen med kajakkurs i Salten
  • Den som har ledet internasjonal padleekspedisjon på Grønland
  • Den som utdanner padlere til å holde Teknikkurs (unikt nivå)
  • Flest kajakkmodeller utenfor klubb. (kajakkene skal tilpasses padler og ikke omvendt)
  • Størst spenn i kurstilbudet
  • Flest timer i kajakken. Alle som tar Grunnkurs/Teknikkurs hos oss, har tilbud om gratis deltakelse på dag 2 i senere kurs.
  • Rett Kjøl ledes av padleren med høyest NPF klarering i Nord Norge, samt den med lengst total erfaring i å bidra til trygghet og trivsel, varmt og bredt forstått.
  • Vær forberedt på større fryd enn du kan forestille deg.

BOOKING er Åpen HER:  https://naustholmen.com/hva-skjer/

Bookings

Bookings are closed for this event.